Уривање на бариерите меѓу религијата и медиумите во Македонија

Започнуваме ако даде Бог, со новите религиско-верски поткасти. Ова е мој прв разговор со Марјан Николовски, новинар од ТВ СИТЕЛ.

Тема: Уривање на бариерите меѓу религијата и медиумите во Македонија

За авторот

Горан Димитриески е блогер и истражувач на ориенталните цивилизации.

Коментари

Слични содржини